Verkiezingsslogan : ‘Wij Zijn Dongen’

Dongense VVD kieslijst telt 19 kandidaten

De Dongense VVD gaat de verkiezingen in met een een grotendeels nieuwe ploeg . De kandidatenlijst bestaat uit een mix van ervaring en nieuw elan. Kenmerkend is zegt de partij,dat alle kandidaten grote betrokkenheid hebben bij de Dongense gemeenschap.De Dongense VVD zegt bij het presenteren vandaag van de kieslijst dat het ‘ weer vanzelfsprekend is ‘ te willen meeregeren na 21 maart . ‘De Dongense VVD is een partij die graag middenin het speelveld staat ‘aldus het vandaag uitgegeven persbericht ; ‘verantwoordelijkheid nemen is immers een van onze uitgangspunten ‘. Opvallend is het ontbreken van huidig raadslid Henny Vlasveld op de lijst .

De kandidaten stellen zich zelf aan de lezer voor

1. Pieter Brooijmans

“Ik vind het een eer om lijsttrekker te zijn voor de Dongense VVD. Op dit moment ben ik fractievoorzitter. Het geeft veel voldoening om als raadslid mee te bouwen aan Dongen. Onze gemeente verdient een goed bestuur. Ik ga daarvoor. “

2. Angela Horsten

“Ik ben een ondernemende en ambitieuze persoon en wil vanuit gezamenlijkheid verder bouwen aan de gemeente Dongen. Vanuit mijn onderwijsachtergrond ben ik gewend om te innoveren en mijn creativiteit te gebruiken. Ik leef het leven als een kindertekening; kleurrijk en buiten de lijntjes.”

3. Rolf Vullings

“Ik sta midden in de maatschappij. Naast mijn werk zit ik in diverse besturen van verenigingen en stichtingen die Dongen zo uniek maken. Ik ben voor een sterk, pro- actief en ondernemend maatschappelijk middenveld. Voor mij het cement van de Dongense lokale samenleving.”

4. Perry Wens

“In het dagelijks leven ben ik projectleider bij Mutrox. Binnen Dongen sta ik voor de ondernemers en veiligheid. Ondernemers moeten kunnen ondernemen zonder ambtelijke belemmeringen. De Dongense inwoner moet veilig over straat kunnen zonder drugs, overlast of angst.”

5. Jack Rijnen

“Ik heb veel aan de maatschappij te danken, leuke carrière, een gelukkig privé leven. Daarom wil ik iets terug doen voor de maatschappij. Mij inzetten voor een nog beter Dongen kan ik in de gemeenteraad voor de Dongense VVD. Die staat voor zaken die mij zeer aanspreken.”

6. Jessica van Schijndel

“Het moet beter, en het kan beter. Als Dongense ondernemer wil ik juist die stem in de raad. Daarmee hebben wij invloed op de Dongense besluitvorming. Als lijstduwer van de Dongense VVD laat ik zien welke partij mijn voorkeur heeft.”

7. Edward van der Meijden

“Je kunt je afvragen waarom dingen gaan zoals ze gaan, maar je kunt ze ook aanpakken! Daarom doe ik mee. Als ondernemer en als bestuurder van lokale en landelijke verenigingen leg ik iedere dag de lat weer wat hoger. Samen slagen maken voor een nog beter Dongen.”

8. Eveline Vullings

“Ik ben een leergierige student en doe dit schooljaar mijn eindexamen. Maatschappelijk besturen heeft mijn aandacht getrokken, zeker met het oog op mijn vervolgopleiding. Naast mijn studie denk ik graag mee over de toekomst van Dongen.”

9. Silvester van Baaren

Niet voor iedereen bekend, maar misschien wel als voorzitter van Dia Dongen of Diaken Financiën van de Protestante kerk.
” Als vertegenwoordiger van de stem die u op de Dongense VVD uitbrengt, wil ik uw liberale hart laten spreken”

De volgende kandidaten van de Dongense VVD zijn:

10 Daniëlle van Poppel, 11 Eric van den Bosch, 12 Ton Leeggangers, 13 Femke Timmers, 14 Edwin Schellekens, 15 Esther Wijnberg, 16 Cees Söder, 17 Lou Huijsmans, 18 Rian Driessen, en 19 Ad van Beek.

De Dongense VVD. Foto gemaakt op de Watertoren in Dongen door Sutedjo Fotografie, Tim vd Zouwen